All Inclusive

December 27, 2014
No Comments

all-inclusive
De letterlijke vertaling vertaling van All Inclusive is alles inclusief. Doorgaans blijkt dat een All Inclusive vakantie voordeliger is dan een vergelijkbare reguliere vakantie. Bovendien zijn de verwachtingen voor u duidelijk en weet u van te voren precies wat uw vakantie gaat kosten, zonder verassingen achteraf. Dit komt doordat al het eten en drinken al bij de prijs is inbegrepen en u hiervoor niet extra hoeft af te rekenen.

Wat is inbegrepen

Doorgaans is het eten en drinken over de gehele dag inbegrepen bij een All Inclusive vakantie, maar het kan ook zijn dat dit alleen ontbijt, lunch en diner betreft. De verschillen zijn dan ook groot per land, maar voornamelijk per hotel. Is er bijvoorbeeld een snackservice en hoe zit het wat betreft het drinken? Mag u alles drinken, of zijn hier voorwaarden aan verbonden? Daarnaast biedt de All Inclusive formule ook bij vele hotels toegang tot extra voorzieningen, zonder dat hiervoor extra afgerekend dient te worden. Maar dit is niet standaard het geval. Bekijk dan ook goed van tevoren wat de verschillen zijn per hotel en welke formule het beste bij u en uw reisgezelschap past.

Voor- en nadelen All Inclusive

Het grote voordeel van All Inclusive is voornamelijk dat u onbeperkt kunt genieten, zonder dat u hiervoor achteraf hoeft af te rekenen. Van te voren is het duidelijk wat het u gaat kosten en bovendien is dit doorgaans voordeliger dan wanneer u het allemaal los zou afrekenen.

Wat doorgaans als een nadeel wordt aangeduid is de gebondenheid. Want u heeft alleen in uw hotel toegang tot de kosteloze voorzieningen, buiten het hotel om dient u gewoon uw eten en drinken af te rekenen. Dit maakt dat vakantiegangers zich gebonden voelen aan het hotel en weinig buiten het hotel om doen. Zij willen immers niet buiten betalen voor dezelfde diensten die ze binnen het hotel ‘gratis’ krijgen.

admin