Eliza was here

July 27, 2014
No Comments

eliza-was-here
Eliza was here is al sinds 2001 een specialist in het aanbieden van bijzondere bestemmingen. Deze bestemmingen liggen voornamelijk rond het Middellands Zeegebied en dan niet waar hordes toeristen op afkomen, maar juist de kleinschaligheid staat centraal. Denk hierbij aan mooi onontdekte plekjes, oftewel mooie en unieke vakantiebestemmingen.

Soorten vakanties

Eliza was here biedt van allerlei soorten vakanties, van vliegt tot autovakanties. Wanneer u kiest voor een vliegvakantie krijgt u wel tijdens uw vakantie een huurauto, deze is altijd inclusief. Hierdoor bent u vrij om zelf naar uw vakantieadres te reizen en hoeft u niet bijvoorbeeld de volle toeristenbus in. Bovendien bent u tijdens uw vakantie ook vrij om de huurauto te pakken, waardoor u alle mooie plekjes van het gebied zelf kunt ontdekken. Eliza was here kiest juist voor de afzonderlijke gebieden en gaat niet mee in de horde, maar doet juist het andere. Hierdoor is deze reisorganisatie dan ook uitermate geschikt voor de vakantieganger die voor een unieke en bijzondere reis gaat en niet voor hetzelfde als altijd.

Kosteloos vakantie annuleren

Indien u bij Eliza was here geboekt heeft zit u er niet meteen aan vast. U heeft 3 dagen de tijd om goed over uw keuze na te denken, blijkt dit toch niet helemaal uw reis te zijn of heeft u wellicht een andere reis op het oog? Dan kunt u kosteloos de vakantie annuleren, bovendien ook wanneer u voor een reis van een andere organisatie kiest.

Vakantiebestemmingen vergelijken

De vakantiebestemmingen van Eliza was here kunt u op deze website vergelijken. U ziet de reizen in 1 oogopslag, maar ook de reizen van andere reisorganisaties. Door het brede aanbod van zowel deze reisorganisatie als de andere organisaties bent u er zeker van dat er een reis voor u tussen zit, u kunt eenvoudig zoeken en zelf de keuze maken.

admin