Kortingscodes voor het boeken

October 4, 2014
No Comments

kortingscodes-vakantie
Kortingen zorgen ervoor dat elk product beter in de smaak valt bij consumenten. Bedrijven spelen hier dan ook op in en een nieuwe trend is dan ook de kortingscodes, dit zien we vaak op het internet voorkomen. Tijdens de bestelling van een product of dienst is het in het bestelscherm vaak mogelijk een kortingscode in te voeren, waardoor u het product of de dienst tegen een lagere prijs kan afnemen. Dit geldt ook soms voor het boeken van vakanties, zodat u dezelfde reis kunt boeken tegen een goedkoper tarief.

Hoe werkt het?

De kortingscode is een digitaal begrip en dus mogelijk te gebruiken bij het boeken van online vakanties. Tijdens het bestelproces moet u diverse gegevens als uw naam, adres etc. invullen. In dit scherm kunt u vaak ook de kortingscode actie invullen en activeren. Hierdoor ziet u direct een bepaald percentage van de totale prijs afgaan en kunt u dezelfde vakantie dus tegen een lager tarief boeken.

Met kortingscodes wordt op diverse plekken gepromoot, hierbij kunt u denken aan tijdschriften, maar ook bijvoorbeeld andere websites. Zodra u een vakantie bij een bepaalde organisatie wilt boeken adviseren wij u eerst in Google de maatschappij zijn naam en kortingscode in te tikken. Hierdoor vindt u wellicht een bepaalde code en scheelt dit u in de prijs.

Staar u niet blind

Wij adviseren u niet blind te staren op kortingscodes. Het is een promotiemiddel van bepaalde adverteerders, toch kan het zonder code wellicht nog goedkoper. Vergelijk daarom vakanties en vindt u de juiste of goedkoopste vakantie bekijk dan of er ook nog een kortingscode voor deze reis beschikbaar is. Het combineren is dus beter dan direct in te gaan op een bepaalde kortingscode.

admin