Lavida Travel

May 25, 2014
No Comments

lavidatravel-reisorganisatieLavida Travel is een onafhankelijk reisbureau die in 2010 opgericht is door twee zussen die een grote passie voor reizen hebben. Inmiddels zijn z uitgegroeid tot een reislustig team waarbij er altijd gestreefd wordt naar de best mogelijke service tegen de laagste prijs. Het reisbureau is aangesloten bij ANVR en SGR, u kunt hier dus met een gerust hart uw vakantie boeken.

Het online reisbureau doet met meerdere touroperators zaken, hierdoor krijgt u altijd een afhankelijk beeld van reizen te zien, maar ook te zien hoe erg de prijzen verschillen. Daarnaast biedt Lavida Travel reis gerelateerde producten aan, denk hierbij aan autohuur, verzekeringen, een taxi op Schiphol en mooie excursies

Reis uitzoeken

Een gewenste vakantie uitzoeken gaat Lavida Travel heel eenvoudig. U voert zelf uw selectie wat betreft voorkeuren en gegevens is waardoor u te zien krijgt waar u allemaal terecht kunt. Een uitgebreid overzicht zorgt ervoor dat u een ruime keuze heeft. Heeft u het gevoel dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien dan help Lavida Travel u hier graag bij, zij zullen u gepaste accommodaties toesturen. Ook wanneer u twijfelt hoeft u niet direct te beslissen, maar kunt u eerst een optie op een bepaalde vakantie nemen. Zo weet u zeker dat de reis naar uw keuze nog wel beschikbaar is, maar dat u niet direct hoeft te beslissen. Naar wat voor soort reis u ook opzoek bent, Lavida Travel kan het u aanbieden.

Reviews

Om u beter te kunnen helpen bij uw keuze geeft Lavida Travel alle reviews weer, dit zijn de eerdere ervaringen van klanten die dezelfde vakantie hebben geboekt. Zo bent u er zeker van dat de zaken die u zo belangrijk vindt goed geregeld zijn, of u komt er juist achter dat dit toch niet helemaal uw vakantie is.

admin