Parkeren Schiphol

March 2, 2014
No Comments

schiphol-parkeren

Veel mensen gaan met het openbaar vervoer naar Schiphol of worden gebracht door een bekende als ze op vakantie gaan vanaf Schiphol. Het is tegenwoordig echter ook mogelijk om met de auto te komen zonder dat u de hoge tarieven betaald van de reguliere parkeergarages. Diverse aanbieders hebben hierop ingespeeld, enkele hiervan zijn Cheap Parking, Schiphol Parking, Happy Parking en 247 Parking.

Er zijn diverse vormen van parkeren. Zo hebben we een regulier pakket waarbij u uw auto dient af te leveren bij een bewaakte parkeergelegenheid. Vervolgens wordt u met een shuttlebus naar Schiphol gebracht. Alle aanbieders zitten in de buurt van Schiphol, de rit zal dan ook niet langer duren dan 15 minuten.

Een andere vorm van parkeren is ‘Valet Parking’. Bij deze vorm levert u uw auto af bij de vertrekhallen waarna een gekwalificeerde medewerker uw auto vervoerd naar de parkeergelegenheid. Het voordeel van deze vorm is natuurlijk dat u meteen bij de vertrekhallen bent. U hoeft niet eerst met een shuttlebus vervoerd te worden. Alle parkeergelegenheden van deze aanbieders zijn bewaakt, tevens zijn ze 24/7 bemand en vaak overdekt.

Extra pakketten

Veel aanbieders bieden ook extra diensten aan indien u uw auto achterlaat voor een vakantie. Zo bieden veel aanbieders het reinigen van het interieur/exterieur aan of is het mogelijk een arrangement te boeken inclusief overnachting in een hotel naast Schiphol.

Vergelijken van aanbieders

Parkerenbijschiphol.org helpt u graag bij het vergelijken van de aanbieders op en rondom Schiphol. Middels een interactieve vergelijking kunt u diverse voor en nadelen met elkaar vergelijken. Uiteraard kan er ook vergeleken worden op prijs, hierbij wordt overigens wel uitgegaan van de dagtarieven op langere termijn.

Zakelijk reizigers

Indien u vaker op reis gaat, bijvoorbeeld voor zaken, dan is het vaak mogelijk om een zakelijk account aan te maken bij de aanbieders. U kunt dan bijvoorbeeld uw facturen inzien via een online portal of krijgt u korting als u vaker gebruik maakt van dezelfde aanbieder.

admin