Singlereizen

May 3, 2014
No Comments

single-reizen
Singlereizen worden steeds populairder, maar wat houdt dit nou precies in. De bedoeling is dat u alleen op vakantie gaat, tenminste zonder bekenden van u. U gaat namelijk wel met meerdere mensen op vakanties, met andere singles. Op deze manier hoeft u niet alleen op vakantie en heeft u toch reisgezelschap om ervaringen en dergelijke mee te wisselen. Daarnaast heeft u ook de ruimte om een dag alleen te besteden. Singlereizen zijn moderne vakanties en worden vaak gekozen door actieve consumenten. Bovendien kan de vakantie zo ingepland worden dat dit past bij uw persoonlijke wensen.

Andere singles

Iedereen die op een singlereis meegaat heeft geen partner. Desondanks is het geen dating vakantie, de bedoeling is niet per definitie dat u hier een nieuwe partner moet gaan vinden of dat iedereen met deze bedoeling op vakantie gaat. De nadruk ligt op de vakantie, maar op deze manier kunt u toch ervaringen delen en heeft u gezelschap.

Ontmoet u toch de man of vrouw van uw dromen, dan is dit alleen maar mooi meegenomen. In principe is het dan ook gewoon een leuke vakantie met andere mensen die ook toevallig geen partner hebben. De groepen zijn gemengd met mannen en vrouwen, doorgaans is deze verhouding gelijk. Voordat u in het vliegtuig stap ontmoet u deze mensen al.

Verschillende soorten vakanties

Singlereizen worden door reisorganisaties georganiseerd. Er worden diverse soorten aangeboden, hierdoor zit er altijd wel een leuke bestemming voor iedereen bij. Binnen deze reizen worden diverse groepsactiviteiten aangeboden, hier kunt u aan mee doen, maar u mag ook besluiten uw dagen anders in te delen. Ook wordt er vaak binnen dezelfde reis verschillende activiteiten op dezelfde dag aangeboden, hierdoor is er voor ieder wat wils. Om het meest voordelig een singlereis te boeken adviseren wij u deze vakanties te vergelijken. De prijzen die de verschillende organisaties berekenen verschillen nogal en uiteraard wilt u voor dezelfde reis de goedkoopste prijs!

admin