Stip Reizen

stip-reizen
Stip Reizen is gevestigd in Zaltbommel. Deze reisorganisatie is de snelst groeiende binnen Nederland en is onderdeel van Stip Reizen B.V., net als andere grote reisorganisaties als BBI reizen Cruise.nl. Gemiddeld 160.000 consumenten boeken jaarlijks een vakantie bij Stip Reizen BV. Dat zij zoveel consumenten geholpen hebben bij het boeken van een reis is te danken aan een goede prijs/kwaliteitverhouding, maar ook aan de uitstekende service. Bovendien zijn ze lid van de belangrijkste branche organisaties al het SGR, ANVR en de IATA. Ook de diverse internationale onderscheidingen geven aan dat u hier goed wordt geholpen.

Aanbod van Stip Reizen

Een uitgebreid aanbod van Stip Reizen maakt het mogelijk om bijna alle consumenten te helpen bij het boeken van allerlei vakanties. Zo kunt hier terecht voor verschillende soorten vakanties als o.a. wintersport, stedentrips, zonvakanties, rondreizen etc. Bovendien worden deze vele soorten vakanties in maar liefst 40 vakantielanden aangeboden, of dit nu Europa, China of Amerika betreft. Waar u ook heen wilt, in elk continent kan Stip Reizen u verschillende reizen aanbieden.

Bovendien heeft Stip Reizen diverse partners als o.a. KLM, Singapore Airlines, Emirates, Transavia.com. Deze nauwe samenwerking maken het mogelijk gunstig geprijsde vakanties aan te bieden. Deze gunstig geprijsde vakanties gaan niet ten koste van de kwaliteit, hierin worden geen concessies gedaan. Een aanbod van 3 tot 5 sterren maakt het mogelijk dat er voor ieder wat wilt is, maar wel elke reis met een goede kwaliteit.

Beoordelingen gasten

Stip Reizen krijgt een uitstekende beoordeling van gasten, namelijk maar liefst het cijfer van een 8,5. In 2013 heeft Stip Reizen gewonnen met de Zoover Award Beste Allround Touroperater. In 2014 zijn ze maar liefst op de 4e plek geƫindigd. Als u bedenkt dat maar liefst honderden reisorganisaties meededen, dan is dit een uitstekende prestatie.