Tjingo

April 13, 2014
No Comments

tjingo-reizen
Tjingo is een reisonderneming die onafhankelijk opereert en in 2005 opgericht is. Tjingo biedt de reizen van verschillende touroperators, echter tegen lagere prijzen. U krijgt namelijk een flinke korting, deze korting wordt betaald van de provisie die zij ontvangen van de touroperator. U bent bij Tjingo dus altijd voordeliger uit, oftewel dezelfde reis voor een lagere prijs. Ook wel de matsprijs door Tjingo genoemd.

Al vele consumenten hebben een reis geboekt via Tjingo, de aanbieder is niet voor niets tot zowel de beste online reisbureau 2013 als de populairste online reisbureau benoemd bij de Zoover awards. Ook zijn de veiligheden aanwezig, ze zijn aangesloten bij ANVR en SGR, u kunt dus met een gerust hart hier boeken.

Vakantiebestemmingen

Tjingo biedt reizen in diverse landen van Turkije tot de Dominicaanse Republiek tot de Malediven. Bijna voor elk land kunt u terecht bij deze vakantie aanbieder. Of u nou opzoek bent naar een hotel, appartement, bungalow of camping van alles wordt aangeboden. U vindt heel eenvoudig uw gewenste reis door bepaalde voorkeuren aan te geven. Na het aangeven van deze voorkeuren toont Tjingo u een uitgebreid reisaanbod.

Tjingo vergelijken

In principe is Tjingo al een vergelijker, gezien zij diverse reisbestemmingen voor u op een rij zetten en de goedkoopste prijs bieden. Op deze website ziet u het reisaanbod van Tjingo maar ook van andere online reisbureau’s. Wij vergelijken Tjingo dus weer met andere voor u. U ziet dus wat u bij Tjingo betaald voor dezelfde reis als bij een ander, heel eenvoudig! Op deze manier bent u er zeker van dat u de goedkoopste vakantie van uw wensen kunt boeken.

admin