Vakantiediscounter.nl

October 12, 2014
No Comments

discounter-vakantie
Vakantiediscounter.nl is een ervaren reisorganisatie die al 14 jaar lang een concurrerende positie in de reisbranche probeert te bemachtigen en te behouden. Het bieden van de laagste prijzen is dan ook het uiterste doel, wat ze ook proberen aan te duiden met de naam vakantiediscounter.nl. In het jaar 2000 is deze partij in de reisbranche begonnen, maar door het aanbieden van goedkope reizen is deze organisatie echt groot en succesvol geworden. Al meer dan 100.000 trouwe klanten hebben reizen geboekt bij deze aanbieder.

Goedkope reizen

De vakantiediscounter.nl richt zich op goedkope reizen en zij kunnen dit aanbieden doordat alles via het internet loopt. Zij besparen dan ook voornamelijk doordat de klant zelf zijn reis samenstelt en boekt. Hierdoor hoeven zij geen dure locaties en medewerkers in te huren om te wachten op eventuele klanten. Elke dag zoekt een team met medewerkers naar de goedkoopste reizen bij verschillende luchtvaartmaatschappijen en touroperators, deze worden vervolgens via het internet aangeboden. De klant heeft hierdoor een ruime keuze aan voordelige bestemmingen.

Daarnaast koopt de vakantiediscounter.nl groot in, waardoor zij volumeprijzen krijgen en waar u als klant weer van profiteert. Deze prijzen en kortingen worden namelijk gewoon aan u doorberekend. De aanbieder richt zich voornamelijk op de lastminutes, gezien dit ook de reizen zijn die doorgaans het voordeligst zijn en zeker als daar ook nog eens in uitgeblonken wordt.

Geen verborgen kosten

Vakantiediscounter.nl vind het belangrijk om echt een goedkope vakantie aan te bieden en niet zomaar een reis die op het eerste gezicht voordelig lijkt, maar waarbij achteraf nog allerlei extra en verborgen kosten in rekening worden gebracht. De prijs die u ziet is dan ook de prijs die het kost en niets extra┬┤s. Bovendien biedt deze organisatie ook de laagste prijs garantie, mocht u een geboekte vakantie toch nog ergens goedkoper vinden wordt het verschil direct teruggeboekt en de prijzen direct aangepast.

admin